پاوربانک مرجع تمام پاوربانک ایران
آخرین اخبار کمپانی سامسونگ را از ما بخواید.
رونمایی از سری گلکسی اس 20 نزدیک است و در کمال تعجب امروز سامسونگ یک “تغییر استراتژیک” در بالای بخش گوشی های هوشمند خود ایجاد کرد.
Roh Tae-Moon جوانترین رئیس جمهور منصوب شده توسط این شرکت در سن 52 سالگی است. او قبلاً توسعه تلفن های هوشمند Samsung Galaxy را رهبری می کرد تا اینکه امروز به عنوان رئیس جمهور منصوب شد.
به عنوان رئیس جدید بخش گوشی های هوشمند، او استراتژی ها و رویکردهایی را توسعه خواهد داد که به شرکت کمک می کند تا محصولات خود را در سطح جهانی بهتر بازاریابی کند و سهم کلی بازار را افزایش دهد. رقبایی مانند هوآوی، اوپو و ویوو سهم بزرگی از فروش جهانی را برای شرکت کره جنوبی به همراه دارند.
Roh Tae-Moon به دلیل توانایی در تصمیم گیری سریع معروف است، که می تواند یک مزیت در بازار گوشی های هوشمند در حال تغییر باشد. در گذشته، او قبلاً با برونسپاری آنها به کاهش هزینههای تولید کمک کرده بود، که این گروه را قادر میسازد تا با مدلهای ارزانتر سازنده هواوی رقابت بهتری داشته باشد.
از طریق. پایه کامپیوتر