پاوربانک مرجع تمام پاوربانک ایران
آخرین اخبار کمپانی سامسونگ را از ما بخواید.
با گلکسی اس 20، گلکسی اس 20 پلاس و اس 20 اولترا، سامسونگ علیه رقبای اپل و هوآوی و شرکت آتش می زند. تمرکز سری جدید S به ویژه بر روی دوربین و باتری بود، اما سایر بخش ها نیز از قلم نیفتادند.
مثلاً مانند نمایشگر. به گفته کارشناسان DisplayMate، صفحه نمایش Galaxy S20 Ultra دوباره برنده همه جوایز شده و تقریباً عالی است. این نه تنها به دلیل افزایش روشنایی و بهبود نمایش رنگ است، بلکه به دلیل نرخ تازه سازی است.
با یک گوشی هوشمند سامسونگ، این برای اولین بار 120 هرتز است و دو برابر بیشتر از آنچه تاکنون استفاده شده است. به لطف 120 هرتز، حرکات نمایشگر مانند اسکرول بسیار نرم تر از قبل است. البته کل سری گلکسی اس 20 باز هم نمایشگری با وضوح +WQHD دارد.
اما دمپر در ارتباط با 120 هرتز خیلی سریع آمد. زیرا این گزینه تنها در صورتی فعال می شود که رزولوشن نمایشگر را به Full HD+ کاهش دهید. اما همانطور که مکس واینباخ اکنون ذکر کرده است، این باید به زودی تغییر کند.
سامسونگ در حال کار بر روی بهینه سازی نرم افزار برای WQHD+ 120hz در سری S20 است و اگر همه چیز خوب پیش برود، باید آن را در 1 تا 3 ماه آینده منتشر کند.
– مکس واینباخ (@MaxWinebach) 18 فوریه 2020
گفته می شود سامسونگ در حال حاضر روی بهینه سازی نرم افزار کار می کند تا نرخ تازه سازی جدید را با وضوح کامل در دسترس قرار دهد. به روز رسانی نرم افزار باید طی یک تا سه ماه آینده در دسترس باشد.
به نظر می رسد سامسونگ انتقادات را به دل گرفته و در حال کار بر روی یک راه حل بهینه است. با این حال، باید منتظر ماند و دید در نهایت چه نتیجه ای حاصل می شود. با این حال، حیف است که این ویژگی از ابتدا فعال نشده است.
منبع: @MaxWeinbach (توییتر)