پاوربانک مرجع تمام پاوربانک ایران
آخرین اخبار کمپانی سامسونگ را از ما بخواید.
سامسونگ در حال برنامه ریزی برای معرفی هفت دستگاه جدید برای دو رویداد بعدی است. از جمله می توان به گلکسی واچ 3، تب اس 7، زد فولد 2، زد فلیپ 5G و گلکسی نوت 20 اشاره کرد.
یکی از دستگاه های فوق را فقط در نسخه بزرگتر دیدیم، اما در نسخه کوچک “عادی” نه. اما این در حال حاضر در حال تغییر است.
ما در مورد گلکسی تب اس 7 صحبت می کنیم که هنوز در عکس های مطبوعاتی عکاسی نشده است. مطالب منتشر شده چندان هیجان انگیز نیستند، زیرا قبلاً گلکسی تب اس 7 پلاس را با جزئیات دیده بودیم. گلکسی تب اس 7 کمی کوچکتر از تب اس 7 پلاس است اما حداقل ارزش دیدن را دارد.





گفته می شود مدل کوچک تبلت های پرچمدار جدید دارای صفحه نمایش 11 اینچی آمولد است که وضوح آن هنوز مشخص نیست. در زیر کاپوت، اسنپدراگون 865+ جدید از کوالکام معرفی شده است که سرعت کلاک تا 3.1 گیگاهرتز را ارائه می دهد. SoC با 6 یا 8 گیگابایت رم و حافظه داخلی 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی جفت می شود که ظاهراً قابل افزایش است. علاوه بر این، یک باتری 7760 میلی آمپر ساعتی باید انرژی لازم را تامین کند.
تب S7 همچنین باید از اندروید 10 همراه با رابط کاربری OneUI خود سامسونگ در نسخه 2.5 پشتیبانی کند. قرار است از یک دوربین 8 مگاپیکسلی در جلو استفاده شود، در حالی که یک دوربین دوگانه متشکل از یک سنسور 13 مگاپیکسلی و یک سنسور 5 مگاپیکسلی در پشت وجود دارد. 5G نیز به همراه قلم S-Pen با بلوتوث در آن گنجانده شده است.
منبع: @evleaks